Waarom een vakantiepark

Geniet van uw vakantie, wij zorgen voor u
Naast accommodatie, bieden de vakantieparken een heel scala aan diensten die inbegrepen zitten in de prijs van uw verblijf: sportfaciliteiten, speeltuinen voor kinderen, uitleen van baby-benodigdheden, kinderclubs, activiteiten voor volwassenen, eetgelegenheid... Accommodatie, entertainment en activiteiten, eetgelegenheid... faciliteiten van hoge kwaliteit voor een zeer breed publiek zonder onaangename verrassingen op de rekening aan het eind van uw verblijf.
Vakanties aandeel
Samen tijd doorbrengen, ontdekken, actief zijn, uitrusten...
Een vakantie afgestemd op uw wensen en keuzes; beleef onvergetelijke momenten met het gezin of uw vrienden. Onze teams staan klaar om van uw vakantie een fantastische ervaring te maken. De publieke ruimtes binnen en buiten (bar en lounge hoek, animatieruimte, zwembad en sportvelden) en de activiteiten (wandelingen en excursies, culinaire workshops, sportworkshops, shows en thema-avonden...) zijn er geheel op gericht om u 100% vakantiegevoel te geven.
In het hart van de mooiste regio's van Frankrijk
De teams in de vakantieparken doen er alles aan om u van de regio en al haar bijzonderheden en specialiteiten te laten genieten.