Doen waar u zin in hebt

Doen waar u zin in hebt


DE ACTIVITEITEN

Kinder- en tienerclubs

Uw kinderen zitten nooit stil? Dat komt goed uit!
Van peuters tot pubers, sportievelingen of beginnend kunstenaars; de clubs organiseren leuke, originele activiteiten voor uw kinderen, aangepast aan hun leeftijd. Zelf bepalen wat je tijdens de vakantie doet, spelend leren, nieuwe vrienden maken, nieuwe activiteiten ontdekken....en na de vakantie heel veel te vertellen hebben en ontzettend veel leuke herinneringen! Veiligheid voorop: de activiteiten worden georganiseerd door een gekwalificeerd persoon op een locatie of in een ruimte die geschikt is voor de leeftijdsgroep, afgestemd op de verwachtingen en behoeften van de kinderen.

Activiteiten

naar keuze: kinderen en pubers kunnen elke dag of alleen op bepaalde momenten meedoen aan de activiteiten (één of meerdere dagen of halve dagen). Niks moet!

U hebt zin in een wandeling georganiseerd door het vakantiepark maar uw oudste kind wil niet mee en de kleinste kan nog niet zo ver lopen? Geen probleem! De kinder- en tienerclubs hebben ook een continu-rooster: de kinderen lunchen met de begeleider, de ouders kunnen met een gerust hart vertrekken en de kinderen vermaken zich de hele dag!
De kinder- en tienerclubs zitten natuurlijk inbegrepen in de prijs van uw verblijf.

Activiteiten voor volwassenen

Sportactiviteiten, wandelen met sneeuwschoenen, aquagym met vriendinnen, sporttoernooien.... Activiteiten voor elk, vermaak voor iedereen!
Elke week een ander programma. De georganiseerde activiteiten zijn gevarieerd en zetten de regio in de schijnwerpers. Bij aankomst krijgt u alle activiteiten gepresenteerd. Daarna aan u de keuze; u kunt aan alles meedoen, aan bepaalde activiteiten of helemaal niet!
Een actieve of een luie vakantie, iedereen mag doen waar hij of zij zin in heeft....

OP VAKANTIE MET HET GEZIN

Samen tijd doorbrengen, plezier hebben, ontdekken, delen...  Dat is het basisprincipe voor de vakantieparken. Er is aan alles gedacht om u zo’n aangenaam mogelijke vakantie te laten beleven:

  • comfortabele accommodatie,
  • gezellige gemeenschappelijke ruimtes waar u samen tijd kunt doorbrengen, en personeelsleden die u graag helpen en tips geven over de omgeving, de regio en nog veel meer
  • sport en recreatiefaciliteiten en activiteiten voor een energieke vakantie

Eén ding is zeker, uw vakantie wordt sensationeel!