Tot uw dienst

Tot uw dienst


DE VAKANTIEPARKEN: ACCOMMODATIE EN ACTIVITEITEN OP EEN PLEK 

Naast accommodatie, bieden de vakantieparken een heel scala aan diensten die inbegrepen zitten in de prijs van uw verblijf: sportfaciliteiten, speeltuinen voor kinderen, uitleen van baby-benodigdheden, kinderclubs, activiteiten voor volwassenen, eetgelegenheid... Accommodatie, entertainment en activiteiten, eetgelegenheid... faciliteiten van hoge kwaliteit voor een zeer breed publiek zonder onaangename verrassingen op de rekening aan het eind van uw verblijf.

Verblijfsformules voor alle leeftijden, alle wensen en alle smaken
Zin om u te laten bedienen of juist te tijd te nemen uw eigen gerechtjes te koken?
Kies de verblijfsformule die bij u past: volpension (accommodatie met ontbijt, lunch en diner), halfpension (accommodatie met ontbijt en lunch of diner) of self-catering (accommodatie: appartementen, chalets, huisjes, boodschappen doen en koken doet u zelf).

Welk verblijfsformule u ook kiest, elke week worden er talloze activiteiten georganiseerd waar u aan mee kunt doen of niet!

De keuze hebben, dat hoort ook bij het vakantiegevoel!


Een gepersonaliseerd welkom....

Het personeel in de vakantieparken heten u van harte en persoonlijk welkom zodat u meteen kunt beginnen met genieten: informatiebijeenkomst bij aankomst met een welkomstdrankje, presentatie van de faciliteiten, diensten en activiteiten, aanraders in de omgeving en in de regio....

U bent er, nu kunt u ontspannen!


DE KLASSERING VAN DE VAKANTIEDORPEN

Volg de sterren

1, 2, 3, 4 of 5 sterren....Sinds 2010 zijn de vakantieparken opnieuw geclassificeerd. . De sterren zorgen ervoor dat u eenvoudig kunt zien welke faciliteiten en diensten er geboden worden: elke categorie heeft een service- en faciliteitenniveau waarbij kwaliteit altijd de leidraad is. Volg de gids!

De nieuwe Atout France-klassering voor de vakantieparken

1*: eenvoudige accommodatie en de essentiële diensten: al het noodzakelijke is aanwezig, al het overtollige is weggelaten.
2*: comfortabele accommodatie en een verscheidenheid aan diensten en faciliteiten
3*: zeer comfortabele accommodatie met talrijke diensten en faciliteiten
4* et 5*: luxueuze accommodatie, een uitgebreid aanbod aan diensten en faciliteiten op hoog niveau

De klassering van de vakantieparken is nationaal en officieel. De klassering is gebaseerd op meer dan 250 criteria die betrekking hebben op het vakantiepark-product. Zo kan het niveau van de diensten en faciliteiten die door de parken worden aangeboden, nauwkeurig geëvalueerd worden: accommodatie, eetgelegenheden, diensten, sportfaciliteiten, recreatie en activiteiten (volwassenen en kinderen).
De klassering van de vakantieparken is recent dus alle vakantieparken zijn nog niet geëvalueerd maar daar wordt aan gewerkt!