Wie zijn wij?

De vakantieparken : Qui sommes-nous ?

EEN DUURZAAM EN BETROKKEN NETWERK

Le website www.lesvillagesvacances.com is ontwikkeld door de Union Nationale des Associations de Tourisme (Unat). Deze erkende vereniging van algemeen belang groepeert sinds 1920 de voornaamste non-profit toerisme-organisaties in Frankrijk.
De vereniging zet zich in voor het recht op vakantie voor ieder en de ontwikkeling van toerisme met respect voor de mens en de natuur.

De website www.lesvillagesvacances.com groepeert de vakantieparken die door non-profit organisaties worden gerund en lid zijn van Unat.

Bezoek de officiële website van Unat

ZINVOLLE VAKANTIES

Onze waarden

De formule “vakantieparken” is gebaseerd op gezelligheid, het ontdekken van originaliteit op het menselijke, culturele en toeristische vlak.
Deze benadering is de rode draad tijdens uw verblijf: een gepersonaliseerd welkom bij aankomst, personeelsleden die elke dag opnieuw voor u klaar staan, altijd aangesproken kunnen worden en met plezier vertellen over hun streek. Goede eetgelegenheden die de lokale gastronomie in de schijnwerpers zetten, leuke activiteiten die uitwisselingen en ontmoetingen bevorderen. Dit komt ook tot uiting in de manier waarop onze parken zijn aangelegd: comfortabele accommodatie waar u zich met uw gezin of vrienden kunt terugtrekken, gemeenschappelijke ruimtes, sport- en recreatievoorzieningen waar u ook andere vakantiegangers kunt ontmoeten. Kortom, er is alles aan gedaan uw een onvergetelijk verblijf met het gezin of vrienden te bieden en waarom niet, nieuwe vrienden te ontmoeten.

Meer weten over de activiteiten
Zinvolle vakantie

Belangeloos beheer

Onze parken worden beheerd door non-profit organisaties en dat maakt een groot verschil!
Dat betekent dat de vakantieparken geen aandeelhouders hebben en alle winst opnieuw in het park wordt geïnvesteerd: het vernieuwen van de parken, een prijsbeleid dat betaalbare vakanties voor een breed publiek mogelijk maakt, deelname aan programma’s die vakantie voor minderbedeelden financieren, het welzijn en de ontwikkeling van onze medewerkers in acht nemen.
Elke dag gebruiken we onze professionaliteit en inzet om iedereen een vakantie van hoge kwaliteit te bieden.

De regio in de schijnwerpers

Aangezien wij vinden dat op vakantie gaan samengaat met het ontdekken van nieuwe streken en plekken, bevinden onze vakantieparken zich in heel Frankrijk en niet alleen op de populaire toeristische plekken aan de kust of in de bergen. Ons basisprincipe is de vakantieganger het ongerepte land te laten ontdekken. Dat betekent ook dat onze parken actief deelnemen aan de lokale economie: het creëren van banen, in sommige gevallen lokale leveranciers gebruiken, actief deelnemen aan het leven in de gemeente waar het park opgezet is...

Meer weten over de ontdekkingen

VAKANTIE VAN GOEDE KWALITEIT, VOOR IEDEREEN
Vakantie van goede kwaliteit, voor iedereen

De prijs-kwaliteit verhouding

De vakantieparken bieden een ongeëvenaarde prijs-kwaliteit verhouding, wat de verblijfsformule, de verblijfsduur of de bestemming ook is die u hebt gekozen.

Meer informatie over de diensten en faciliteiten

Vakantie voor een breed publiek

Omdat wij ervan overtuigd zijn dat iedereen recht heeft op vakantie, zetten de vakantieparken zich in voor vakantieformules die toegankelijk zijn voor een zeer breed publiek. Daarom hebben de parken een aangepast prijsbeleid en zijn ze betrokken bij bepaalde fondsen die vakanties voor minderbedeelden organiseren en helpen financieren. En zonder dat er op het type en de kwaliteit van de aangeboden faciliteiten en diensten wordt beknibbeld natuurlijk!

Meer weten over fondsen voor vakantiekosten

Vakantie en mindervaliden

Vakantie voor een breed publiek betekent ook dat onze parken toegankelijk zijn voor mindervaliden. Bepaalde vakantieparken zijn uitgerust met specifieke faciliteiten en accommodatie en bieden aangepaste activiteiten voor mindervaliden.
De website lesvillagesvacances.com gebruikt het keurmerk Tourisme et Handicap dat toeristische accommodatie classificeert op basis van vier soorten handicaps: fysiek, gehoor, visueel en mentaal. Deze keurmerken verzekeren dat de betreffende parken mindervalide vakantiegangers in de beste omstandigheden kunnen ontvangen

Klik hier voor de vakantieparken die het keurmerk Tourisme et Handicap hebben

Meer weten over de diensten en faciliteiten in de vakantieparken voor mindervaliden

Meer weten over het keurmerk Tourisme et Handicap, erkend door het ministerie van toerisme