Zin in...

Liefhebber van sport, ruimte en vrijheid? Met het gezin of met vrienden kunt u kiezen uit een breed scala aan activiteiten: kennismaking met nieuwe sporten, wandelen, georganiseerde skitochten of wandelingen met sneeuwschoenen maar ook aquagym met vriendinnen of sporttoernooien... Wat uw niveau ook is, in de vakantieparken kunt u uw energie kwijt!
De vakantieparken heten u hartelijk welkom in hun streek! Activiteiten en excursies gedurende uw gehele verblijf om het architectonische en culturele erfgoed in de omgeving te ontdekken: culturele workshops, musea, monumenten, verrassende plekjes, festivals, concerten... Met onze vakantieparken op ontdekkingsreis, zowel in de stad, aan zee, in de bergen als op het platteland.
Ontdek de gastronomie en de lokale, Franse gerechten tijdens uw verblijf in onze vakantieparken. Culinaire workshops en kooklessen, proeverijen van streekproducten, bezoeken aan lokale producenten en natuurlijk de markten in de omgeving. De vakantieparken zorgen ervoor dat uw ogen en smaakpapillen ook genieten!
Neem even pauze: verblijven die ontspanning en welzijn voorop zetten: massages, yoga- of gymnastieklessen, warme bubbelbaden.... U vergeet alles behalve één ding: u bent op vakantie! De vakantieparken voor totale ontspanning!